Όροι και Προϋποθέσεις του Ηλεκτρονικού Καταστήματος MEDDSHOES

Σύνοψη

Παραδόσεις

Οι χρόνοι αποστολής έχουν ως ακολούθως:

  • Σε απόθεμα: 24 έως 48 ώρες.
  • Διαθέσιμο στις κεντρικές μας αποθήκες: 7 ημέρες. Συνήθως αποστέλλεται εντός μιας εβδομάδας.
  • Τα προϊόντα αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση τις ημέρες των αργιών. Ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 1 και 5 εργάσιμων ημερών κατόπιν της αποστολής.
  • Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τα Σάββατα ή τις Κυριακές ή σε αργίες σε κάθε συγκεκριμένη περιοχή. Όλες οι αγορές προϊόντων από την MEDDSHOES παραδίδονται με την χρήση διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών ταχυμεταφορών.

Επιστροφές και Αλλαγές

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. α) σε όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες η εταιρεία MEDDSHOES αποδείχθηκε υπεύθυνη για την παράδοση προϊόντων άλλων ή ουσιωδώς διαφορετικών από εκείνα που παραγγέλθηκαν β) σε κάθε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με έτερο προϊόν ή προϊόντα έως του ποσού που κατεβλήθη ή με επιπρόσθετα χρήματα, εφόσον το επιθυμείτε εντός δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τις αγορές των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή της τιμής που κατεβλήθη α) σε κάθε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος β) εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος. Η MEDDSHOES θα φέρει την ευθύνη για αποζημίωση σε περίπτωση ελαττώματος μόνο εφόσον τούτο έχει προκύψει λόγω υπαιτιότητος αυτής, στην οποία περίπτωση δεν θα φέρει ευθύνη για αμέλεια. Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση, το προϊόν προς αντικατάσταση θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν από πλευράς του πελάτη, πλήρη και χωρίς ζημία και η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι εκείνη που συνήθως συνοδεύει το προϊόν και θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Αγοράς κτλ.). Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή επιβάλλετε να επικοινωνείτε μαζί μας να αποκτήστε κωδικό επιστροφής. Μόνο με κωδικό επιστροφής γειώνετε δεκτές οι επιστροφές / αλλαγές.  Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή και η αντικατάσταση είναι δυνατές υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο +302610223331 ή κάντε το αίτημα σας εδώ για επιστροφή προϊόντων ή εδώ για αλλαγή η και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διεύθυνση [email protected] αυθημερόν ή την επομένη εργάσιμη ημέρα για να μας δηλώσετε την πρόθεσή σας.
  • Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν υφίσταται αλλαγή εντός 14 ημερών με έτερο προϊόν (προϊόντα) έως του ποσού της τιμής ή με επιπρόσθετη τιμή ή απόσυρση εντός 14 ημερών υπό τους όρους του Άρθρου 5(10) του Νόμου 2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Αγοράς κτλ.).
  • Οι επιστροφές και οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας. Θα πρέπει να επιστρέφετε τα προϊόντα σας προς:

MEDDSHOES 

Υποξη. E-SHOP

Ρήγα Φεραίου 59,

26221 – Πάτρα – Ελλάδα

 

Ακυρώσεις

  • Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία (τις παραγγελίες) σας σε οποιαδήποτε στιγμή προτού να έχει αποσταλεί η παραγγελία (οι παραγγελίες) σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
  • Εφόσον η παραγγελία σας έχει αποσταλεί (ήτοι έχει ήδη φύγει από τις αποθήκες μας), θα πρέπει να περιμένετε έως ότου η παραγγελία παραδοθεί σε εσάς προτού να ακυρώσετε την παραγγελία, παρ’όλο που οποιαδήποτε εν λόγω ακύρωση υπόκειται σε ορισμένους όρους και προϋποθέσεις (βλ. «Επιστροφές και αλλαγές»).
  • Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με την Γραμμή Βοήθειας Εξυπηρέτησης Πελατών προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλεί.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Ο παρών διαδικτυακός τόπος (www.meddshoes.com) ανήκει στην εταιρεία Danier Paloubis  μια επίχριση που συστάθηκε υπό τους νόμους της Ελλάδος, με έδρα στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 59 – 26221 Πάτρα Αχαΐα Ελλάδα και με τον αριθμό φορολογικού μητρώου 046933665.

Ο παρών διαδικτυακός τόπος και οι συναφείς υπηρεσίες καθίστανται διαθέσιμες προς εσάς σύμφωνα με τους κάτωθι Όρους και Προϋποθέσεις (“T&Cs”) και οποιουσδήποτε ετέρους κανόνες που βρίσκονται στον διαδικτυακό μας τόπο. Παρακαλείστε να διαβάσετε αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις προσεκτικά προτού προβείτε σε οποιεσδήποτε παραγγελίες στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Προτείνουμε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά. Με την πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και κάνοντας χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε αλλαγών. Εφόσον δεν επιθυμείτε να συμφωνήσετε με τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις, παρακαλείστε να μην έχετε περαιτέρω πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και / ή να μην κάνετε χρήση του παρόντα διαδικτυακού τόπου. Για ορισμένες καμπάνιες, προωθητικές ενέργειες ή διαγωνισμούς, είναι δυνατό να εφαρμόζονται επιπρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μια εν λόγω καμπάνια, προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό, χρειάζεται να συμφωνείτε με τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις που είναι εφαρμοστέες στην εν λόγω καμπάνια, προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ των εν λόγω όρων και των προϋποθέσεων και των παρόντων Όρων και των Προϋποθέσεων, θα υπερισχύουν οι παρόντες Όροι και οι Προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στις πολιτικές μας σχετικά με τους όρους αγοράς εντός των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων και την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να ενημερώσετε τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας σχετικά με τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου της MEDDSHOES και εκείνοι θα πρέπει να εκφράσουν την αποδοχή τους σχετικά με τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου προτού προβείτε σε εγγραφή για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Αποδεχόμαστε παραγγελίες μόνο από άτομα άνω των 18 ετών.

Η MEDDSHOES διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να μεταβάλλει και / ή να αντικαθιστά το σύνολο ή τμήμα του παρόντος διαδικτυακού τόπου, καθώς και τις πληροφορίες και το υλικό που περιέχεται σε αυτόν, όπως επίσης και τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις. Παρακαλείστε να ελέγχετε τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις περιοδικά για αλλαγές ή τροποποιήσεις.

Εγγραφή

Προκειμένου να κάνετε χρήση κάποιων εκ των υπηρεσιών ή λειτουργιών που καθίστανται διαθέσιμες προς εσάς επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου, θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή. Όταν κάνετε εγγραφή, απαιτείται από εσάς να παράσχετε πληροφορίες σχετικά με εσάς που να είναι αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις από κάθε άποψη. Σε περίπτωση κατά την οποία οι πληροφορίες εγγραφής σας αλλάξουν, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε άμεσα στην κάτωθι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] Ενδεχομένως να θέλετε να εξετάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας. Ενδεχομένως να μεταβάλουμε τις προϋποθέσεις εγγραφής από καιρού εις καιρόν.

Επιλεξιμότητα για αγορά

Προκειμένου να προβείτε σε μια αγορά μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου, θα σας ζητηθεί να παράσχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Ειδικότερα, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν το αληθινό τους όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου τους, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και έτερες ζητούμενες πληροφορίες, όπως υποδεικνύονται. Περαιτέρω, όταν παραγγέλνετε προϊόντα, θα απαιτείται από εσάς να παρέχετε στοιχεία πληρωμής και να δηλώνετε και να εγγυάστε ότι τα στοιχεία πληρωμής που παρέχετε κατά την παραγγελία είναι τόσο έγκυρα όσο και ορθά και να επιβεβαιώνετε ότι είστε το πρόσωπο που αναφέρεται στις πληροφορίες χρέωσης που παρέχονται.

Προβαίνοντας σε μια προσφορά για την αγορά των προϊόντων μας, μας εξουσιοδοτείτε ρητά να πραγματοποιήσουμε πιστωτικούς ελέγχους και, όπου η MEDDSHOES το θεωρεί αναγκαίο, να μεταβιβάσουμε ή να εξασφαλίσουμε πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε επικαιροποιημένων πληροφοριών) σχετικά με εσάς προς ή από τρίτους από καιρού εις καιρόν, συμπεριλαμβανομένου, αλλά χωρίς περιορισμό, του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, να επιβεβαιώσουμε την πιστωτική σας κάρτα, να εξασφαλίσουμε μια αρχική εξουσιοδότηση για την πιστωτική σας κάρτα και να εξουσιοδοτήσουμε μεμονωμένη συναλλαγή αγοράς.

Προσωπικά δεδομένα

Ενώ περιηγείστε σε ιστοσελίδες meddshoes.com προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα και να διασφαλίσετε ότι είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα νέα μας προϊόντα, είναι δυνατό να ζητηθεί από εσάς να δηλώσετε τα στοιχεία σας (όνομα, επάγγελμα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – e-mail κτλ.). Οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται οπουδήποτε εντός των ιστοσελίδων meddshoes.com και υπηρεσιών προορίζονται αποκλειστικά για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο με την επιφύλαξη των διατάξεων του Νόμου 2472/1997 επί της προστασίας των φυσικών προσώπων όσον αφορά στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, όπως είναι σε ισχύ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα meddshoes.com θα λειτουργεί υπό την τρέχουσα εφαρμοστέα νομοθεσία και θα διατηρεί ασφαλώς τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένοι σε μια υπηρεσία meddshoes.com. Τα εν λόγω δεδομένα θα διαγραφούν αφότου λήξει η εμπορική σχέση καθ’οποιονδήποτε τρόπο. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα meddshoes.com θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή από συνδεδεμένες επιχειρήσεις προκειμένου να υποστηρίζεται, να προωθείται και να εκτελείται η εμπορική σχέση. Τα δεδομένα που διατηρούνται σε αρχείο είναι δυνατό να γνωστοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και έτερες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος αυτών και υπό τις τρέχουσες καταστατικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα πληροφόρησης και ένστασης υπό τα άρθρα 11 έως 13 του Νόμου 2472/1997 εντός του πλαισίου της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Ζητούμενες πληροφορίες: Προσωπικά Στοιχεία: κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα meddshoes.com χωρίς να παρέχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο εάν καταστείτε μέλος και δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη. Στο στάδιο αυτό θα σας ζητηθεί μόνο η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας, όπου θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία, εφόσον συμφωνείτε. Εάν προβείτε σε μια παραγγελία προϊόντων, πρέπει επίσης να εισάγετε στοιχεία σχετικά με τη συναλλαγή σας με εμάς. Τα στοιχεία που απαιτούνται για κάθε συναλλαγή περιλαμβάνουν το επίθετο σας, τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου, τη διεύθυνση (οδός, πόλη και ταχυδρομικός κώδικας), την διεύθυνση αποστολής και τον τύπο του εγγράφου της πληρωμής (απόδειξη, τιμολόγιο). Τα προαιρετικά στοιχεία περιλαμβάνουν τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου (σε περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας) και το επάγγελμα.

Cookies: Το meddshoes.com χρησιμοποιεί cookies για μια πρακτική εμπειρία αγοράς. Τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προκειμένου να εντοπίζουν ότι εισέρχεστε στον ιστότοπο, ούτως ώστε να μην σας ζητείται ο κωδικός πρόσβασης (password) σε σελίδες που περιλαμβάνουν ανταλλαγή δεδομένων. Εάν το Λογισμικό Περιήγησης (web browser) που χρησιμοποιείτε έχει ρυθμιστεί να απορρίπτει τα cookies, δεν θα είστε σε θέση να κάνετε χρήση των υπηρεσιών αγοράς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη ρύθμιση αυτή.

Όροι αγοράς

Απόθεμα

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο αποτελούν μόνο μια επιλογή από τον κατάλογο της MEDDSHOES. Η συλλογή αυτή έχει ειδικώς επιλεγεί για το ηλεκτρονικό κατάστημα της MEDDSHOES. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας είναι σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό τα επιλεγμένα προϊόντα να μην βρίσκονται σε απόθεμα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MEDDSHOES δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε έλλειψη αποθέματος οποιουδήποτε από τα μοντέλα που επιδεικνύονται.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα προϊόντα μας αλλάζουν κάθε σεζόν.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας δεν δεσμεύονται και είναι δυνατό να αγοραστούν από έτερο πελάτη.

Πώς να αγοράσετε

Η MEDDSHOES χρησιμοποιεί την κάτωθι διαδικασία αγοράς:

Το προϊόν (τα προϊόντα) που επιθυμείτε να αγοράσετε πρέπει να επιλεγεί και να προστεθεί στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ επί του αντίστοιχου εικονιδίου του καλαθιού αγορών στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

Το καλάθι αγορών θα περιλαμβάνει τον αριθμό αναφοράς του επιλεγμένου προϊόντος (προϊόντων), το όνομα, το μέγεθος και την τιμή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Στο καλάθι αγορών θα σας καταδεικνύουμε μια σύνοψη που ταυτοποιεί το προϊόν (προϊόντα) που πρόκειται να αγοραστεί, την συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής).

Αφότου επιλέξετε το προϊόν (τα προϊόντα), θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο παραγγελίας. Αυτό το έντυπο παραγγελίας θα ζητά προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες πληρωμής προς τον σκοπό της επεξεργασίας της παραγγελίας (των παραγγελιών). Παρακαλείστε να ενθυμίστε ότι όλα τα δεδομένα πρέπει να είναι πλήρως ακριβή, ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση ή προβλήματα κατά την αποστολή του προϊόντος (των προϊόντων) που αγοράστηκε.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Μόλις πραγματοποιήσετε την επιλογή σας και προβείτε στην παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την MEDDSHOES που επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί (επιβεβαίωση παραγγελίας). Αυτή η επιβεβαίωση παραγγελίας, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει πληροφορίες, όπως την ταυτοποίηση του αγορασθέντος προϊόντος (των προϊόντων), τη συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής), καθώς και τις λεπτομέρειες της παράδοσης.

Εάν κάνατε λάθος κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Γραμμή Βοήθειας Εξυπηρέτησης Πελατών, που θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, παρακαλείστε πάντοτε να ελέγχετε την παραγγελία σας προτού την οριστικοποιήσετε. Πριν την υποβολή της, έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε οι ίδιοι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε συμπληρώσει, όπως την διεύθυνση αποστολής ή τιμολόγησης ή τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας ή να αλλάξετε ή να διαγράψετε προϊόντα από το καλάθι των αγορών σας.

Η αποτυχία στη λήψη του μηνύματος αυτού ενδέχεται να οφείλεται σε ένα προσωρινό πρόβλημα επικοινωνιών με το δίκτυο ή σε ένα σφάλμα κατά την καταγραφή της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε. Και στις δύο περιπτώσεις, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας στη διεύθυνση [email protected].. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αποδεχτούμε την παραγγελία σας σε περίπτωση, για παράδειγμα, που δεν είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την έγκριση πληρωμής, που ισχύουν περιορισμοί αποστολής για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή που το προϊόν που παραγγείλατε δεν βρίσκεται σε απόθεμα. Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν βρίσκονται σε απόθεμα, θα ενημερωθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οποιεσδήποτε πληρωμές θα επιστραφούν, εάν η πληρωμή βρίσκεται ήδη σε στάδιο επεξεργασίας.

Δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο λόγω της απόσυρσης από πλευράς μας οποιουδήποτε εμπορεύματος από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, είτε το εμπόρευμα έχει πωληθεί είτε όχι. Δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για την απομάκρυνση, την διαλογή ή την επεξεργασία οποιουδήποτε υλικού ή περιεχομένου επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου, αρνούμενοι να επεξεργαστούμε τη συναλλαγή.

Πολιτική τιμολόγησης

Οι τιμές που εμφανίζονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους, με εξαίρεση εκείνων που δεν περιλαμβάνονται ρητώς. Όλες οι τιμές και οι προσφορές παραμένουν σε ισχύ, όπως διαφημίζονται από καιρού εις καιρόν. Η τιμή ενός προϊόντος που αναρτάται επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου κατά τον χρόνο της υποβολής της παραγγελίας θα τηρείται. Η MEDDSHOES δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ειδικά τέλη, τελωνειακούς δασμούς ή επιπρόσθετα έξοδα για παραδόσεις. Η MEDDSHOES διατηρεί το δικαίωμά της να τροποποιεί τις τιμές λιανικής πώλησης αυτής σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με εξαίρεση τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια

Δεχόμαστε παραγγελίες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Η MEDDSHOES θα αποδέχεται πληρωμές που πραγματοποιούνται μόνο με:

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα,
  • Συστήματα ηλεκτρονικής πληρωμής (POS)
  • Αντικαταβολή (COD), πληρωμή κατά την παράδοση όπου η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες άνω των 45.00€ μόνο για Ελλάδα και θα χρεώνεται 3,00€ επιπλέον.
  • Με τραπεζική μεταφορά ανάλογα με την διαθεσιμότητα, όπως υποδεικνύεται στην σελίδα πληρωμών
  • Με PayPal 

Καμία άλλη μορφή πληρωμής, πέραν αυτών που προαναφέρθηκαν, δεν θα γίνεται δεκτή. 

Παραγγελίες εντός Ελλάδος & Κύπρου με αξία κάτω των 45€ χρεώνονται 3€ μεταφορικά και παραγγελίες άνω των 45€ είναι με δωρεάν μεταφορικά (Standard Shipping).

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός Ελλάδος, επιβαρύνονται με 26€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή, ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο (10 – 30 ημέρες), και με την τρέχουσα τιμή καταλόγου της DHL EXPRESS  (1 – 3 ημέρες), ανά τεμάχιο. Η τιμή της DHL εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας.

Η Βόρεια και Νότια Αμερική χρεώνονται 26€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή, ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο (10 – 30 ημέρες), και με την τρέχουσα τιμή καταλόγου της DHL EXPRESS (1 – 3 ημέρες), ανά τεμάχιο. Η τιμή της DHL εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας.

Η Ασία και Αυστραλία και οι υπόλοιπες χώρες  χρεώνονται 26€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο (10 – 30 ημέρες) και με την τρέχουσα τιμή καταλόγου της DHL EXPRESS  (1 – 3 ημέρες), ανά τεμάχιο. Η τιμή της DHL εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας.

Επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείται είναι δική σας ή ότι έχετε ειδικά εξουσιοδοτηθεί από τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας προκειμένου να την χρησιμοποιήσετε. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από πλευράς του εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή προς την MEDDSHOES, δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση.

Λαμβάνουμε κάθε εύλογη μέριμνα ούτως ώστε να καθιστούμε τον παρόντα διαδικτυακό τόπο ασφαλή. Προκειμένου να διασφαλίζουμε ασφαλείς συναλλαγές, η MEDDSHOES χρησιμοποιεί ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών. Τούτο σημαίνει ότι όλα τα εμπιστευτικά δεδομένα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) είναι κρυπτογραφημένα και διαβιβάζονται απευθείας, με την χρήση τεχνολογίας Ασφαλούς Στρώματος Υποδοχών (SSL), προς έναν ασφαλή διακομιστή.

Περαιτέρω, θα λάβουμε κάθε εύλογη μέριμνα, στο βαθμό που βρίσκεται στις δυνατότητές μας να το πράξουμε, προκειμένου να διατηρούμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και την πληρωμή ασφαλή, αλλά ελλείψει αμέλειας από πλευράς μας δε μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια την οποία είναι δυνατό να υποστείτε, εάν ένας τρίτος παράσχει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιαδήποτε δεδομένα παρέχετε, όταν αποκτάτε πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο ή παραγγέλνετε από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

Η MEDDSHOES δεν θα αποδεχτεί ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση εμπορευμάτων που απορρέουν από την έλλειψη εξουσιοδότησης από πλευράς της τράπεζας.

Οι πολλαπλές παραγγελίες θα αποστέλλονται μόλις είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα. Δεν θα πραγματοποιούνται τμηματικές αποστολές.

Η MEDDSHOES διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατά οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ασφαλείας. Οι πελάτες που επηρεάζονται θα ειδοποιούνται. Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια παραγγελία εφόσον δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε τα στοιχεία αποστολής και / ή τιμολόγησης, αλλά θα σας ειδοποιούμε εφόσον τούτο συμβεί. Περαιτέρω διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε και / ή να ακυρώσουμε μια παραγγελία εφόσον πιστεύουμε ότι ο αγοραστής αποκτά τα προϊόντα για μεταπώληση.

 

 

Όριο αγοράς

Οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν περισσότερα από 5 ζευγάρια υποδημάτων πρέπει να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος της MEDDSHOES, όπου θα τους δίδονται λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αγοράς.

Εγγύηση αγοράς

Θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε μια παραγγελία μόνο εφόσον η διεύθυνση παράδοσης αποτελεί τον συνήθη τόπο κατοικίας ή τον τόπο εργασίας που βρίσκεται σε ένα από τα κράτη που απαριθμούνται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

Τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελούν μια επιλογή από τα προϊόντα από την συλλογή της MEDDSHOES και πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις όσον αφορά στην ποιότητα και στις εγγυήσεις, όπως εκείνα που πωλούνται μέσω των καταστημάτων της MEDDSHOES.

Έκαστο προϊόν συνοδεύεται από τα κάτωθι στοιχεία:

  • Όνομα του μοντέλου
  • Εικόνα του μοντέλου
  • Μεγέθη
  • Υλικά
  • Τιμή σε Ευρώ

Η MEDDSHOES επιδιώκει να εμφανίζει τα χρώματα των υποδημάτων της όσο το δυνατό με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με το πραγματικό χρώμα. Ωστόσο, το χρώμα των υποδημάτων είναι δυνατό να υπόκειται σε διαφοροποιήσεις ανάλογα με την ποιότητα της οθόνης του υπολογιστή σας. Για το λόγο αυτό, η MEDDSHOES δε μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρώματα που καταδεικνύονται επί της οθόνης σας αποτελούν μια ακριβή αναπαραγωγή του πρωτοτύπου.

Οι ειδικές προσφορές, οι προωθητικές ενέργειες και οι εκπτώσεις θα ισχύουν έως την ημερομηνία που υποδεικνύεται ή έως ότου δεν υπάρχει περαιτέρω απόθεμα, όποιο εξ αυτών επέλθει νωρίτερα. Τα υποδήματα μας είναι εγγυημένα έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων για 2 έτη, εκκινώντας από την ημέρα της αγοράς.

Παραδόσεις και ασφάλιση

Η MEDDSHOES εξασφαλίζει εκάστη αγορά κατά τον χρόνο που βρίσκεται υπό διαμετακόμιση, έως ότου παραδοθεί στην καθορισμένη διεύθυνση παράδοσής σας. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται από διεθνείς εταιρείες ταχυμεταφορών.

Οι χρόνοι αποστολής είναι οι κάτωθι:

  • Σε απόθεμα: 24 έως 48 ώρες.
  • Διαθέσιμα στις κεντρικές μας αποθήκες: 7 ημέρες. Συνήθως αποστέλλονται εντός μιας εβδομάδας.
  • Τα προϊόντα αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών.
  • Ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 1 και 5 εργάσιμων ημερών κατόπιν της αποστολής.

Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται σε οποιονδήποτε συνήθη τόπο κατοικίας ή τόπο εργασίας που βρίσκεται σε ένα από τα κράτη που απαριθμούνται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Όλες οι παραδόσεις πρέπει να υπογράφονται σχετικά κατά την παραλαβή. Μόλις τα προϊόντα υπογράφονται σχετικά, αποτελούν ευθύνη του καταναλωτή. Δεν παραδίδουμε προϊόντα σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τα Σάββατα ή τις Κυριακές ή σε αργίες σε εκάστη ειδικότερη περιοχή ή κράτος. Όλες οι αγορές των προϊόντων από την MEDDSHOES παραδίδονται με την χρήση αναγνωρισμένων διεθνών εταιρειών ταχυμεταφορών.

Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα με τις παραδόσεις (λανθασμένες διευθύνσεις, μη εύρεση κάποιου στην διεύθυνση) το σχετικό έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί ορθώς, ειδικά το κουτί με τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

Μόλις η παραγγελία σας φύγει από την αποθήκη μας, θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχοντάς σας τον αριθμό εντοπισμού του δέματος που έχει δοθεί από την εταιρεία ταχυμεταφορών που είναι υπεύθυνη για την παράδοση του προϊόντος (των προϊόντων) σας. Θα είστε τότε σε θέση να παρακολουθείτε την παραγγελία σας. Εάν έχετε παραγγείλει περισσότερα του ενός ζεύγους υποδημάτων, θα αναμένετε έως ότου όλα τα προϊόντα στην παραγγελία να είναι διαθέσιμα προτού να σας τα αποστείλουμε, καθώς δεν πραγματοποιούμε τμηματικές παραδόσεις.

Όλα τα προϊόντα που παραδίδονται από την MEDDSHOES παραμένουν ιδιοκτησία μας έως ότου η MEDDSHOES να λάβει την πληρωμή σας.

Ακύρωση των παραγγελιών

Είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία (τις παραγγελίες) σας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή προτού σας αποσταλεί η παραγγελία (οι παραγγελίες) σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων. Εάν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί (ήτοι έχει ήδη φύγει από τις αποθήκες μας) θα πρέπει να αναμείνετε έως ότου η παραγγελία παραδοθεί σε εσάς προτού ακυρώσετε την παραγγελία, παρόλο που οποιαδήποτε εν λόγω ακύρωση υπόκειται σε ορισμένους όρους και προϋποθέσεις (βλ. «Επιστροφές και Αλλαγές»).

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία προτού αυτή αποσταλεί, εισέλθετε στην σελίδα «Η Παραγγελία σας» και εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε. Το σύστημα θα δείξει τα στοιχεία της παραγγελίας και εφόσον η επιλογή «Ακύρωση» υποδεικνύεται, έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία. Εάν η επιλογή αυτή δεν υποδεικνύεται, τούτο σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει ήδη φύγει από τις αποθήκες μας και δε μπορεί να ακυρωθεί. Ωστόσο, έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε την παραγγελία μόλις παραληφθεί, υποκείμενη στους όρους για τις Επιστροφές.

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με την Γραμμή Βοήθειας Εξυπηρέτησης Πελατών προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλεί.

Επιστροφές και Αλλαγές

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι κατόπιν της παραλαβής της παραγγελίας σας, έχετε μια χρονική περίοδο 14 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής ούτως ώστε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν (τα προϊόντα). Προκειμένου να επιστρέψετε ή να αλλάξετε μια παραγγελία πρέπει να ελέγξετε ότι πληροί τα κάτωθι κριτήρια:

  • το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση στην οποία απεστάλη, στην αρχική συσκευασία, αν είναι δυνατό. Εάν η αρχική συσκευασία δεν είναι διαθέσιμη, θα πρέπει να αντικατασταθεί με μια συσκευασία παρόμοιου μεγέθους και χωρητικότητας.
  • το προϊόν πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία μας (βλ. διεύθυνση κατωτέρω) εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Η MEDDSHOES δεν επιτρέπει αλλαγές στα καταστήματα   DANIER PALOUBIS / CAMPER ή στα πολυκαταστήματα που πωλούν προϊόντα CAMPER. Περαιτέρω, η MEDDSHOES δεν επιτρέπει την επιστροφή προϊόντων προς το ηλεκτρονικό κατάστημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από καταστήματα DANIER PALOUBIS / CAMPER ή οποιοδήποτε πολυκατάστημα που πωλεί υποδήματα CAMPER.

Όταν αποστέλλετε προϊόντα για επιστροφή ή αλλαγή, τα προϊόντα θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι συσκευασμένα εντός του αυθεντικού κουτιού τους και να αποστέλλονται μέ την ταχυμεταφορική που θα σας υποδείξουμε προς την διεύθυνση που υποδεικνύεται κατωτέρω (καθώς επίσης και κατά την διαδικασία επιστροφής).

Οι επιστροφές και οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας. Θα πρέπει να επιστρέφετε τα προϊόντα σας στην διεύθυνση:

MEDDSHOES

Υποξη. E-shop

Ρήγα Φεραίου 59

26221 – Πάτρα – Ελλάδα

 

 

Επιστροφές

Για να ζητήσετε την επιστροφή ενός προϊόντος, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

  • να επικοινωνήστε τηλεφωνικά, να συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ .
  • Εφόσον έχετε κωδικό επιστροφής θα επικοινωνήστε εσείς η εμείς με την Γενική Ταχυδρομική για την παραλαβή της επιστροφής

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν (τα προϊόντα) και ελέγξουμε ότι συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις που αναφέρονται λεπτομερώς ανωτέρω, η MEDDSHOES θα σας επιστρέψει την τιμή που πληρώσατε για το προϊόν (τα προϊόντα). Η  MEDDSHOES δικαιούται να παρακρατήσει τα αρχικά έξοδα παράδοσης: 5,00 Ευρώ για Ελλάδα. Για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος της DHL Express όπως διαμορφώνεται από τον τιμοκατάλογο της DHL Express.  Τα άμεσα έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος (των προϊόντων) θα καταβάλλονται από εσάς, εκτός από την περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζητήματος ποιότητας, κατά την οποία περίπτωση η MEDDSHOES είναι υπεύθυνη για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος (των προϊόντων).

Εάν το προϊόν επιστρέφεται ως αποτέλεσμα ενός κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζητήματος ποιότητας για το οποίο είναι υπεύθυνη η MEDDSHOES, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που καταβλήθηκε εντός 20 εργάσιμων ημερών. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται αυτόματα προς την πιστωτική κάρτα ή το λογαριασμό που υποδεικνύεται από τον πελάτη, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε από πλευράς του πελάτη.

Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά σε επιστροφές παραδόσεων σε καμία περίπτωση.

Χώρες Εξωτερικού

 

Οι επιστροφές από χώρες εκτός Ελλάδος επιστρέφονται με έξοδα αποστολέα, (Αγοραστή).

Για την Κύπρο επίσης επιστρέφονται με έξοδα αποστολέα.

H  MEDDSHOES δικαιούται να παρακρατήσει τα αρχικά έξοδα παράδοσης

5,00€ για Ελλάδα,

Για της υπόλοιπες χώρες το κόστος της DHL Express όπως διαμορφώνεται από τον τιμοκατάλογο της DHL Express κατά την στιγμή της παραγγελιάς.

 

 

Αλλαγή

Προκειμένου να ζητήσετε μια αλλαγή μεγέθους ή μοντέλου, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

  • να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +30 2610 223 331 ή να συμπληρώσετε την φόρμα αλλαγής που θα βρείτε εδώ.
  • Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο [email protected] με θέμα ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Σε περίπτωση αλλαγών, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής. Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά σε επιστροφές παραδόσεων σε καμία περίπτωση.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν (τα προϊόντα), θα σας αποστείλουμε το νέο μέγεθος ή μοντέλο (μοντέλα), κάνοντας χρήση της ίδιας υπηρεσίας, όπως για την αρχική αγορά.

H MEDDSHOES δικαιούται να παρακρατήσει τα αρχικά έξοδα παράδοσης 5,00€ για Ελλάδα, για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος της DHL Express όπως διαμορφώνεται από τον τιμοκατάλογο της DHL Express κατά την στιγμή της παραγγελίας.

 

Υπηρεσία μετά την πώληση

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας διαθέτει υπηρεσία μετά την πώληση, ούτως ώστε να βοηθά στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που σχετίζεται με τα προϊόντα ή τις παραδόσεις μας, προσφέροντας στους πελάτες μια ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, αμφιβολίες, αξιώσεις ή υποδείξεις σχετικά με την παραγγελία σας ή την αγορά μέσω του Διαδικτύου, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στον αριθμό: (+30) 2610 223331.

Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Όλα τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των πατεντών, των εμπορικών σημάτων, των εμπορικών επωνυμιών, των δικαιωμάτων βάσης δεδομένων και του λογισμικού) επί όλων των πληροφοριών και των υλικών (συμπεριλαμβανομένων όλων των λογοτύπων κειμένων, γραφικών και λογισμικού) που παρέχονται μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου θα παραμένουν ιδιοκτησία της MEDDSHOES/ CAMPER ή των συνδεδεμένων αυτής εταιρειών ή θα χρησιμοποιούνται με την συναίνεση των κατόχων σχετικών δικαιωμάτων και θα είναι ρητώς κατοχυρωμένα.

Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και των περιεχομένων του από πλευράς σας δεν χορηγεί κανένα δικαίωμα ούτε μεταβίβαση προς εσάς όσον αφορά σε οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σχέδια, εμπορικά σήματα και οποιαδήποτε έτερα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με το Περιεχόμενο (όπως περιγράφεται στο τμήμα Περιεχόμενο κατωτέρω), συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού της MEDDSHOES/ CAMPER και όλων των HTML και ετέρων κωδικών που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Το σύνολο του εν λόγω Περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων, των σχεδίων και των συγγενικών δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας τρίτων που αναφέρονται ή εμφανίζονται επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου προστατεύονται από τον εγχώριο νόμο περί διανοητικής ιδιοκτησίας και ετέρους νόμους, καθώς και από διατάξεις διεθνούς συνθήκης.

Σας επιτρέπεται να κάνετε χρήση του Περιεχομένου μόνο όπως ρητά εξουσιοδοτείστε από την MEDDSHOES και / ή από τους τρίτους δικαιοπαρόχους αυτής. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδιανομή του προαναφερθέντος Περιεχομένου απαγορεύεται και δύναται να έχει ως συνέπεια αστικές και ποινικές κυρώσεις. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και η χρήση των ανωτέρω αναφερομένων υλικών σε οποιονδήποτε έτερο εξυπηρετητή (server), τοποθεσία ή υποστήριξη για δημοσίευση, αναπαραγωγή ή διανομή. Ωστόσο, επιτρέπεται να πραγματοποιήσετε ένα αντίγραφο προς τον σκοπό της θέασης του Περιεχομένου για την δική σας προσωπική χρήση.

Περιεχόμενο

Επιπροσθέτως στα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας που ανεφέρθησαν ανωτέρω, το «Περιεχόμενο» προσδιορίζεται ως οποιαδήποτε γραφικά, φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων εικόνας, ήχων, μουσικής, βίντεο, ήχου ή κειμένου επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Παρόλο που έχει ληφθεί μέριμνα προκειμένου να διασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών και των υλικών επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου, η MEDDSHOES δεν εγγυάται ότι το Περιεχόμενο επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου είναι ενημερωμένο, πλήρες και ακριβές ή ότι το Περιεχόμενο είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ελαττώματα, σφάλματα και / ή ιούς. Περαιτέρω, η MEDDSHOES δεν εγγυάται ότι τα εν λόγω ελαττώματα, σφάλματα και / ή ιοί θα θεραπευθούν ή θα διαγραφούν. Επιπλέον, η MEDDSHOES διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την προσβασιμότητα στον παρόντα διαδικτυακό τόπο για συντήρηση ή για την επικαιροποίηση των διαδικασιών. Συνιστούμε πάντοτε σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να διασφαλίζουν ότι διαθέτουν εγκατεστημένο ενημερωμένο λογισμικό ελέγχου για ιούς.

Καμία εμπορική χρήση

Ο παρών διαδικτυακός τόπος είναι μόνο για την προσωπική σας μη εμπορική χρήση. Δε μπορείτε να τροποποιείτε, να αντιγράφετε, να διανέμετε, να διαβιβάζετε, να εκθέτετε, να εκτελείτε, να αναπαράγετε, να δημοσιεύετε, να αδειοδοτείτε, να εκμεταλλεύεστε εμπορικά, να δημιουργείτε παράγωγα έργα, να μεταβιβάζετε ή να πωλείτε οποιοδήποτε Περιεχόμενο, λογισμικό, προϊόντα ή υπηρεσίες που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Δε μπορείτε να κάνετε χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή οποιουδήποτε εκ του Περιεχομένου του, να προωθείτε οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε διαφημιστικής δραστηριότητας ή διαφημιστικής δραστηριότητας παραγωγής εσόδων επί του δικού σας διαδικτυακού τόπου.

Η δραστηριότητά σας

Συμφωνείτε ότι θα είστε προσωπικά υπεύθυνοι για την χρήση σας του παρόντος διαδικτυακού τόπου και για όλες τις επικοινωνίες σας και την δραστηριότητά σας επί του και σύμφωνα με τον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Εάν κρίνουμε ότι συμμετέχετε ή έχετε συμμετάσχει σε απαγορευμένες δραστηριότητες, ότι δεν αντιμετωπίσατε με σεβασμό έτερους χρήστες ή παραβιάσατε άλλως τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, δυνάμεθα να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο σε προσωρινή ή μόνιμη βάση.

Υπερσύνδεσμοι

Δυνάμεθα να συμπεριλάβουμε υπερσυνδέσμους επί του παρόντος διαδικτυακού τόπου προς ετέρους διαδικτυακούς τόπους ή πηγές που λειτουργούν τρίτοι άλλοι από την MEDDSHOES, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών. Η MEDDSHOES δεν έχει ελέγξει όλους εκείνους τους διαδικτυακούς τόπους που συνδέονται με τον παρόντα διαδικτυακό τόπο και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο ή για την ακρίβεια οποιωνδήποτε σελίδων εκτός του ισοτόπου, ούτε είμαστε υπεύθυνοι για την διαθεσιμότητα των εν λόγω εξωτερικών διαδικτυακών τόπων ή πηγών, καθώς και δεν εγκρίνουμε ούτε είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι, άμεσα ή έμμεσα, για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο των εν λόγω διαδικτυακών τόπων, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) οποιωνδήποτε διαφημίσεων, προϊόντων ή ετέρων υλικών ή υπηρεσιών επί των ή που είναι διαθέσιμα μέσω των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ή πηγών, ούτε για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια ή αδίκημα που προκαλείται ή που φέρεται να προκαλείται από ή σε σχέση με την χρήση ή την στήριξη επί οποιουδήποτε εν λόγω περιεχομένου, προϊόντων ή υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα στους εν λόγω εξωτερικούς διαδικτυακούς τόπους ή πηγές.

Όρια επί της ευθύνης μας

Σε καμία περίπτωση η MEDDSHOES δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια, ζημία ή δαπάνη – ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο επέρχεται – που είναι δυνατό να υποστείτε λόγω της και / ή σύμφωνα με την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και / ή τις πληροφορίες ή τα υλικά που περιέχονται σε αυτόν ή ως αποτέλεσμα της μη προσβασιμότητας στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και / ή το γεγονός ότι ορισμένες πληροφορίες ή υλικά που περιέχονται σε αυτόν είναι εσφαλμένα, ελλιπή ή μη ενημερωμένα.

Ο ανωτέρω όρος δεν εξαιρεί ούτε περιορίζει την ευθύνη της MEDDSHOES για οτιδήποτε για το οποίο δε μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί η ευθύνη από το νόμο.

Αποζημίωση

Κατόπιν αιτήματός σας, συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε πλήρως, να μας υπερασπιστείτε και να μας απαλλάσσετε αμέσως κατόπιν αιτήματος, τα στελέχη μας, τους διευθυντές μας, τους εντολοδόχους μας, τις συνδεδεμένες επιχειρήσεις μας, τους δικαιοπαρόχους και τους προμηθευτές μας από και έναντι κάθε ευθύνης, αξιώσεων, δαπανών, ζημιών και απωλειών, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων, που απορρέουν από οποιαδήποτε αθέτηση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων από πλευράς σας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης από οποιοδήποτε έτερο πρόσωπο που αποκτά πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας ως αποτέλεσμα δική σας ενέργειας ή αδράνειας.

Σχέση

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν υφίσταται καμία σχέση κοινοπραξίας, εταιρική σχέση, σχέση εργασίας ή αντιπροσωπείας μεταξύ υμών και της MEDDSHOES ως αποτέλεσμα των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ή της χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Συμφωνείτε ότι δε μπορείτε να παρουσιάζετε και δεν θα παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως αντιπρόσωπο, εντολοδόχο ή εργαζόμενο της MEDDSHOES και δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αντιπροσώπευση, πράξη ή παράλειψη από την πλευρά σας.

Καμία παραίτηση

Εάν αθετήσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και δεν στραφούμε εναντίον σας, θα εξακολουθούμε να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων και των ενδίκων μέσων μας σε οποιαδήποτε ετέρα περίπτωση κατά την οποία θα αθετήσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Τα Δικαστήρια της Πόλης των Πατρών είναι αρμόδια να ερμηνεύουν τους παρόντες όρους και να διευθετήσουν οποιαδήποτε διαφορά που απορρέει από την παρούσα σύμβαση χρήσης. Εάν οποιοσδήποτε από τους παρόντες όρους θεωρηθεί ότι είναι αντίθετος προς το Δίκαιο και κατά συνέπεια άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή η μη εκτελεστότητα του εν λόγω όρου δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα ή την εκτελεστότητα των εναπομεινάντων όρων.

Παρακαλείστε να είστε ενήμεροι ότι εάν έχετε κάποιο πρόβλημα όσον αφορά σε ένα προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή εάν επιθυμείτε να υποβάλετε μια καταγγελία, όλες οι πιθανές διαφορές είναι δυνατό να επιλυθούν εξωδικαστικά μέσω της διαδικασίας Ευρωπαϊκής Ηλεκτρονικής Επίλυσης Καταναλωτικών Διαφορών (ODR). Για περισσότερες πληροφορίες και / ή για να κινήσετε μια εξωδικαστική διαδικασία, παρακαλείστε να επισκεφτείτε την διεύθυνση http://ec.europa.eu/odr ή www.efpolis.gr.

 

Ταυτότητα επιχείρησης

  • Επωνυμία  :  ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • ΑΦΜ          :  046933665
  • ΔΟΥ           :  Α’ ΠΑΤΡΩΝ
  • Έδρα         :  ΠΑΤΡΑ 

     

    ΓΕΜΗ :  35402616000

©MEDDSHOES 2023