Camper Ελλαδα

Η διεύθυνση μας είναι στην Ρήγα Φεραίου 59, Πάτρα, 26221

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΗΛ. +30 2610 223331 & 2610 +30 273 720

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ FAQ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAIL.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα μας τα παπούτσια Camper® είναι αυθεντικά, καθώς είμαστε Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ CAMPER ΕΛΛΑΔΑΣ. Επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε σχετικά πατώντας το παρακάτω link που παραπέμπει στο επίσημο ιστότοπο της εταιρείας Camper® Official Site

Πόσο θα χρεωθώ μεταφορικά εντός Ελλάδος;
Παραγγελίες εντός Ελλάδος & Κύπρου με αξία κάτω των 45€ χρεώνονται 3€ μεταφορικά και παραγγελίες άνω των 45€ είναι με δωρεάν μεταφορικά. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός Ελλάδος, επιβαρύνονται με 13€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή ΕΛΤΑ και 11,50€ ανά τεμάχιο με εξπρές DHL. Οι υπόλοιπες χώρες χρεώνονται 15€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή ΕΛΤΑ (10 – 30 ημέρες) και Εξπρές 20€ ανά τεμάχιο (1-3ημερες) .
Πως μπορώ να πληρώσω;
 • Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
 • Κατάθεση στην τράπεζα
Όνομα Δικαιούχου : Παλούμπης Δημήτριος
 • Eurobank : GR86 0260 0150 0007 5020 0908 964
 • Εθνική Τράπεζα : GR6701102250000022540401472
 • Alpha Bank: GR8301405300530002101326960
 • Πειραιώς: GR6701725040005504001145131
Κάνετε την πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το Order ID (Παραγγελίας) σαν αναφορά πληρωμής, όπως και σε ποια τράπεζα κάνατε την κατάθεση. Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.
 • Paypal
Πληρώστε με τον paypal λογαριασμό σας.
 • Αντικαταβολή
Η πληρωμή θα γίνει με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων.*Η MEDDSHOES δεν δέχεται παραγγελίες που έχουν μεταχρονολογημένη ημερομηνία παράδοσης. Σε αυτήν την περίπτωση θα ακολουθείται τηλεφωνική επικοινωνία & εάν δεν απαντηθεί τότε η παραγγελία θα ακυρώνεται.*Για το εξωτερικό η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή paypal.
Πότε & που θα παραλάβω τα προϊόντα μου;

Πρωταρχικός μας στόχος, όπως και στα καταστήματα, πέρα από την σωστή εξυπηρέτηση, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συνήθως η παράδοση των προϊόντων είναι 2 ημέρες. Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 7 εργάσιμες ημέρες. Οι ημέρες μπορούν να διαφοροποιηθούν μόνο σε περιόδους με μεγάλη εμπορική κίνηση (περίοδος εκπτώσεων) , Αργίες, δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ.λ.π. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας του τηλεφωνικά , ή μέσω e-mail. ΠΡΟΣ ενημέρωση σας και αποφυγή λαθών σας ενημερώνουμε πως εκεί που γίνεται η παράδοση  των προϊόντων, εκεί θα γίνεται και η πληρωμή τους.ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Γίνονται επιστροφές χρημάτων;
Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον η επιστροφή των προϊόντων έχει γίνει εντός 14 ημερών και ΜΟΝΟ από την ημερομηνία αγοράς.Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και σε καλή κατάσταση. (π.χ. να μην είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα & η συσκευασία του σε καλή κατάσταση).Η απόδειξη ή το παραστατικό είναι υποχρεωτικός όρος.Για να κάνετε την επιστροφή χρημάτων παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.
 • να επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +30 2610 223 331 ή μπορείτε να συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ .
Στείλετε το προϊόν με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε. στην διεύθυνση “Ρήγα Φεραίου 59 – Πάτρα 26221”  με ένδειξη “ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ”.*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής 5.00 ευρώ ανά παραγγελία ή έως 1,5kg,  & θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.*Μέσος χρόνος επιστροφής χρημάτων έως και 20 εργάσιμες ημέρες.
 • Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν υφίσταται αλλαγή εντός 14 ημερών με έτερο προϊόν (προϊόντα) έως του ποσού της τιμής ή με επιπρόσθετη τιμή ή απόσυρση εντός 14 ημερών υπό τους όρους του Άρθρου 5(10) του Νόμου 2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Αγοράς, κτλ.).
 • Οι επιστροφές και οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας. Θα πρέπει να επιστρέφετε τα προϊόντα σας προς:
MEDDSHOES (ATT. ESHOP),Ρήγα Φεραίου 59,26221 – Πάτρα
Πως γίνονται οι αλλαγές των προϊόντων;
Αλλαγές γίνονται εφόσον η επιστροφή των προϊόντων έχει γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο Τμήμα αλλαγών της Meddshoes στο τηλέφωνο +30 2610 223 331.Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα. (π.χ. να μην είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα & η συσκευασία του σε καλή κατάσταση).Η απόδειξη ή το παραστατικό είναι υποχρεωτικός όρος.Προκειμένου να ζητήσετε μια αλλαγή μεγέθους ή μοντέλου, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:
 • να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +30 2610 223 331 ή να συμπληρώσετε την φόρμα αλλαγής που θα βρείτε εδώ εναλλακτικά μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο info@meddshoes.com με θέμα ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
* Το παραπάνω αναιρείται εάν & εφόσον οφείλεται σε δικό μας λάθος. π.χ. λάθος νούμερο, σχέδιο κτλ. από εμάς από αυτό που αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.
Ενημέρωση προς τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις
Πρωταρχικός μας στόχος, όπως και στα καταστήματα, πέρα από την σωστή εξυπηρέτηση, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για τον λόγο αυτό έχουμε πολύ μεγάλη κίνηση στις αποθήκες μας με αποτέλεσμα η ενημέρωση κάποιων κωδικών να μην φαίνονται ΑΜΕΣΑ στο σύστημά μας.& να υπάρχει μια απόκλιση 2 -3 περίπου ώρες καθυστέρηση. Στην περίπτωση αυτή η MEDDSHOES  θα σας κάλεσει για ενημερωσή σας & σε περίπτωση που η κλήση δεν απαντηθεί, θα σας αποσταλλεί σχετικό email .
Πως μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου; Σε τι κατάσταση είναι η παραγγελία μου;
Μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας εύκολα & γρήγορα. Πατήστε εδώ & καταχωρήστε το ID παραγγελίας σας καθώς & το email που έγινε η παραγγελία. Δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας.Οι αποστολές μας γίνονται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.Σας έχει σταλεί σχετικό email με θέμα "Πληροφορίες Αποστολής για την παραγγελία" με τα στοιχεία της αποστολής σας. Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο και δείτε online την τρέχουσα κατάσταση live της αποστολή σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας τα αιτήματά σας & θα σας απαντήσουμε στο email σας ή στο τηλέφωνο που μας δώσατε σύντομα.

=