Βρείτε απαντήσεις στο παρακάτω faq για τις συχνές ερωτήσεις σας.

 

Η MEDDSHOES ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Camper®. 

Όλα μας τα προϊόντα είναι αυθεντικά με την πιστοποίηση της  Camper® Official Site

 • Αποστολές

Οι αποστολές μας γίνονται με ACS, Courier Center, Ronnex, Easymail , και ΕΛΤΑ Courier.

 • Χρεώσεις

Παραγγελίες αξίας κάτω των 45,00€ επιβαρύνονται 2,50€ μεταφορικά και παραγγελίες άνω των 45,00€ είναι με δωρεάν μεταφορικά.

 

 

Παραγγελίες εντός Ελλάδος & Κύπρου με αξία κάτω των 45€ χρεώνονται 3€ μεταφορικά. Για παραγγελίες άνω των 45€ είναι με δωρεάν μεταφορικά (Standard Shipping).  Για DHL Express delivery (1-3 ήμερες) χρεώνονται 19.01€.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός Ελλάδος, επιβαρύνονται με 26€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή, ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο (10 – 30 ημέρες), και με την τρέχουσα τιμή καταλόγου της DHL EXPRESS  (1 – 3 ημέρες), ανά τεμάχιο. Η τιμή της DHL εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας.

Η Βόρεια και Νότια Αμερική χρεώνονται 26€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή, ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο (10 – 30 ημέρες), και με την τρέχουσα τιμή καταλόγου της DHL EXPRESS (1 – 3 ημέρες), ανά τεμάχιο. Η τιμή της DHL εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας.

Η Ασία και Αυστραλία και οι υπόλοιπες χώρες  χρεώνονται 26€ ανά τεμάχιο με κανονική αποστολή ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο (10 – 30 ημέρες) και με την τρέχουσα τιμή καταλόγου της DHL EXPRESS  (1 – 3 ημέρες), ανά τεμάχιο. Η τιμή της DHL εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας.

 

 

 

 

 • Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα.

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

 • Κατάθεση στην Tράπεζα

Όνομα Δικαιούχου :            Παλούμπης Δημήτριος

 • Eurobank :               GR8602600150000750200908964
 • Εθνική Τράπεζα :     GR6701102250000022540401472
 • Alpha Bank:             GR8301405300530002101326960
 • Τράπεζα Πειραιώς:  GR6701725040005504001145131

Κάνετε την πληρωμή σε έναν απο τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς. Χρησιμοποιήστε το Order ID (Παραγγελίας) σαν αιτιολογία πληρωμής.  Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το έμβασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό μας.

 • PayPal

Πληρώστε με τον PayPal λογαριασμό σας.

 • Αντικαταβολή

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελιές άνω των 45,00€ με παράδοση εντός Ελλάδας και επιβαρύνεται με χρέωση 3.00€

Η πληρωμή θα γίνει με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων.

*Η MEDDSHOES δεν δέχεται παραγγελίες που έχουν μεταχρονολογημένη ημερομηνία παράδοσης με την υπηρεσία της αντικαταβολής.

 • Παραγγελίες Εξωτερικού   

Για παραγγελίες με παράδοση στο εξωτερικό η πληρωμή τους γίνεται με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η PayPal.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συνήθως η παράδοση των προϊόντων είναι 2 εργάσιμες ημέρες. Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 7 εργάσιμες ημέρες.

Οι ημέρες μπορούν να διαφοροποιηθούν μόνο σε περιόδους με μεγάλη εμπορική κίνηση (περίοδος εκπτώσεων) , Αργίες, δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ.λ.π.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας του τηλεφωνικά , ή μέσω e-mail.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣ ενημέρωση σας και αποφυγή λαθών σας ενημερώνουμε πως εκεί που γίνεται η παράδοση  των προϊόντων, εκεί θα γίνεται και η πληρωμή τους

Για Ελλάδα

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον η επιστροφή των προϊόντων έχει γίνει εντός 14 ημερών και ΜΟΝΟ από την ημερομηνία αγοράς.  Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και σε καλή κατάσταση. (π.χ. να μην είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα & η συσκευασία του σε καλή κατάσταση).

Η απόδειξη ή το τιμολόγιο είναι υποχρεωτικός όρος για να ολοκληρωθεί η επιστροφη χρημάτων.

Για να αιτηθείτε την επιστροφή χρημάτων παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +30 2610 223 331
 • Η συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ .

Στείλετε το προϊόν με την ταχυμεταφορική που θα σας υποδείξουμε, στην διεύθυνση “Ρήγα Φεραίου 59 – Πάτρα 26221”  με ένδειξη “ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ”

* Η επιστροφή χρημάτων επιβαρύνεται με έξοδα επιστροφής 5.00€ ανά παραγγελία ή έως 1,5kg, τα οποία θα αφαιρεθούν από την τιμή αγοράς.

Τα έξοδα αντικαταβολής η / και μεταφορικά δεν επιστρέφονται.

*Μέσος χρόνος επιστροφής χρημάτων έως και 20 εργάσιμες ημέρες.

Για τις υπόλοιπες χώρες

Για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος της DHL Express όπως διαμορφώνεται από τον τιμοκατάλογο της DHL Express. Τα άμεσα έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος (των προϊόντων) θα καταβάλλονται από εσάς, εκτός από την περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζητήματος ποιότητας, κατά την οποία περίπτωση η MEDDSHOES είναι υπεύθυνη για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος (των προϊόντων).

Αλλαγές γίνονται εφόσον η επιστροφή των προϊόντων έχει γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο Τμήμα αλλαγών της Meddshoes στο τηλέφωνο +30 2610 223 331.  Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα. (π.χ. να μην είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα & η συσκευασία του σε καλή κατάσταση).

Η απόδειξη ή το τιμολόγιο είναι υποχρεωτικός όρος για να ολοκληρωθεί η αλλαγή.

Για να αιτηθείτε την αλλαγή προϊόντος παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 2610 223 331.
 • συμπληρώσετε την φόρμα αλλαγής που θα βρείτε εδώ εναλλακτικά μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο [email protected] με θέμα "ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ".

 

Πρωταρχικός μας στόχος, όπως και στα καταστήματα, πέρα από την σωστή εξυπηρέτηση, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για τον λόγο αυτό έχουμε πολύ μεγάλη κίνηση στις αποθήκες μας με αποτέλεσμα η ενημέρωση κάποιων κωδικών να μην φαίνονται άμεσα στο σύστημά μας και να υπάρχει μια απόκλιση περίπου 2 - 3 ωρών καθυστέρηση. Στην περίπτωση αυτή η MEDDSHOES  θα σας καλέσει για ενημέρωση σας και σε περίπτωση που η κλήση δεν απαντηθεί, θα σας αποσταλεί σχετικό e-mail .

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και έχει αποσταλεί θα λάβετε σχετικό e-mail με τα στοιχειά της αποστολής, (ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα e-mail η spam).

Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο και δείτε online την τρέχουσα κατάσταση live της αποστολή σας.

Οι αποστολές μας γίνονται με ACS, Courier Center, Easymail, Ronnex και ΕΛΤΑ Courier. 

Οι παραγγελίες για εξωτερικό γίνονται με ACS, ΕΛΤΑ ταχυδρομείο η DHL