Βρείτε απαντήσεις στο παρακάτω faq για τις συχνές ερωτήσεις σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα μας τα παπούτσια Camper® είναι αυθεντικά, καθώς είμαστε Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ CAMPER ΕΛΛΑΔΑΣ. Επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε σχετικά πατώντας το παρακάτω link που παραπέμπει στο επίσημο ιστότοπο της εταιρείας Camper® Official Site

Πόσο θα χρεωθώ μεταφορικά εντός Ελλάδος;

Βοηθάμε τον Έλληνα καταναλωτή & κάνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά εντός Ελλάδος.

Πως μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή στον Courier, είτε με κατάθεση στην τράπεζα σε λογαριασμό μας EUROBANK  GR 86 0260 0150 0007 5020 0908 964, είτε με την Πιστωτική/Χρεωστική σας κάρτα και με Paypal.

Πότε & που θα παραλάβω τα προϊόντα μου;

Πρωταρχικός μας στόχος, όπως και στα καταστήματα, πέρα από την σωστή εξυπηρέτηση, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συνήθως η παράδοση των προϊόντων είναι 2 ημέρες. Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 7 εργάσιμες ημέρες.

Οι ημέρες μπορούν να διαφοροποιηθούν μόνο σε περιόδους με μεγάλη εμπορική κίνηση (περίοδος εκπτώσεων) , Αργίες, δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ.λ.π.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας του τηλεφωνικά , ή μέσω e-mail.

ΠΡΟΣ ενημέρωση σας και αποφυγή λαθών σας ενημερώνουμε πως εκεί που γίνεται η παράδοση  των προϊόντων, εκεί θα γίνεται και η πληρωμή τους.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Γίνονται επιστροφές χρημάτων;

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον η επιστροφή των προϊόντων έχει γίνει εντός 14 ημερών και ΜΟΝΟ από την ημερομηνία αγοράς.

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και σε καλή κατάσταση. (π.χ. να μην είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα & η συσκευασία του σε καλή κατάσταση).

Η απόδειξη ή το παραστατικό είναι υποχρεωτικός όρος.

Για να κάνετε την επιστροφή χρημάτων  ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.

ΒΗΜΑ 1

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας και πατήστε το εικονίδιο για να μπείτε στο πίνακα ελέγχου.

ΒΗΜΑ 2

Πατήστε Πρόσφατες παραγγελίες, βρείτε την παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε και πατήστε Εμφάνιση.

ΒΗΜΑ 3

Πατήστε ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΓΟΡΑΣ.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:

  • ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: που είχατε κάνει την παραγγελία π.χ (Κατάθεση στην τράπεζα)
  • ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: (π.χ. ΕΘΝΙΚΗ)
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: (π.χ. #45321)
  • IBAN:  GR12345678123112332212121
  • ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: π.χ Γεώργιος Γεωργίου
  • ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: (π.χ μικρό σε νούμερο. Δεν επιθυμώ κάτι άλλο.).

ΒΗΜΑ 4

Επικοινωνήστε με το τμήμα αλλαγών της MEDDSHOES στο  +30 2610 273720 για να ολοκληρώσετε την διαδικασία επιστροφής.

Στείλετε το προϊόν με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε. στην διεύθυνση “Ρήγα Φεραίου 59 – Πάτρα 26221”  με ένδειξη “ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ”.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής 5.00 ευρώ ανά παραγγελία ή έως 1,5kg,  & θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

*Μέσος χρόνος επιστροφής χρημάτων έως και 20 εργάσιμες ημέρες.

  • Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν υφίσταται αλλαγή εντός 14 ημερών με έτερο προϊόν (προϊόντα) έως του ποσού της τιμής ή με επιπρόσθετη τιμή ή απόσυρση εντός 14 ημερών υπό τους όρους του Άρθρου 5(10) του Νόμου 2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Αγοράς, κτλ.).
  • Οι επιστροφές και οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας. Θα πρέπει να επιστρέφετε τα προϊόντα σας προς:

MEDDSHOES (ATT. ESHOP),

Ρήγα Φεραίου 59,

26221 – Πάτρα

Πως γίνονται οι αλλαγές των προϊόντων;

Αλλαγές γίνονται εφόσον η επιστροφή των προϊόντων έχει γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο Τμήμα αλλαγών της Meddshoes στο τηλέφωνο +30 2610 273720.

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα. (π.χ. να μην είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα & η συσκευασία του σε καλή κατάσταση).

Η απόδειξη ή το παραστατικό είναι υποχρεωτικός όρος.

Αφού λάβετε τον αριθμό αλλαγής θα επιστρέψετε το προϊόν με Γενική Ταχυδρομική Α.Ε., με ένδειξη "Χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ".  Το κόστος αλλαγής είναι 5,00€ & θα χρεώνεται στην παραλαβή του αλλαγμένου προϊόν με αντικαταβολή 5.00 ευρώ.

* Το παραπάνω αναιρείται εάν & εφόσον οφείλεται σε δικό μας λάθος. π.χ. λάθος νούμερο, σχέδιο κτλ. από εμάς από αυτό που αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.

Ενημέρωση προς τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις

Πρωταρχικός μας στόχος, όπως και στα καταστήματα, πέρα από την σωστή εξυπηρέτηση, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για τον λόγο αυτό έχουμε πολύ μεγάλη κίνηση στις αποθήκες μας με αποτέλεσμα η ενημέρωση κάποιων κωδικών να μην φαίνονται ΑΜΕΣΑ στο σύστημά μας.& να υπάρχει μια απόκλιση 2 -3 περίπου ώρες καθυστέρηση. Στην περίπτωση αυτή η MEDDSHOES  θα σας κάλεσει για ενημερωσή σας & σε περίπτωση που η κλήση δεν απαντηθεί, θα σας αποσταλλεί σχετικό email .

Πως μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου; Σε τι κατάσταση είναι η παραγγελία μου;

Μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας εύκολα & γρήγορα. Πατήστε εδώ & καταχωρήστε το ID παραγγελίας σας καθώς & το email που έγινε η παραγγελία.

Οι αποστολές μας γίνονται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Πατώντας το πορτοκαλί κουμπί Track και επιλέγοντας Geniki Taxydromiki βλέπετε που ακριβώς είναι.