ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

GORE-TEX

Η κορυφαία εταιρεία του κλάδου στην τεχνολογία αδιάβροχου ρουχισμού, η GORE-TEX και GORE-TEX SURROUND®, προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των πιο απρόβλεπτων συνθηκών στην ύπαιθρο. Έχοντας περάσει από σχολαστικούς ελέγχους προκειμένου να πληροί τα αυστηρά πρότυπα απόδοσης, κάθε προϊόν GORE-TEX εγγυάται διαπνέον άνεση και ασύγκριτη αδιάβροχη προστασία, αποτελώντας τη φυσική επιλογή για τα παπούτσια Camper.

LIGHTWEIGHT

Βασισμένα σε έναν συνδυασμό τεχνολογίας και εφευρετικότητας, τα αυθεντικά στιλ Camper έχουν σχεδιαστεί ειδικά για καθημερινή κίνηση και κινητικότητα, προσφέροντας επιπλέον ελαφριά απόδοση που δεν θα σας βαραίνει.

ORTHOLITE

Καθορίζοντας το πρότυπο για τις εσωτερικές σόλες υψηλής απόδοσης, η OrthoLite® παρέχει κορυφαία αντικραδασμική προστασία και άνεση χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία επαναφοράς. Ο μοναδικός σχεδιασμός απώθησης της υγρασίας που χρησιμοποιείται στα παπούτσια Camper εγγυάται εξαιρετική διαπνοή που διατηρεί τα πόδια στεγνά και δροσερά σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

PRIMALOFT

Το PrimaLoft® είναι μια υδατοαπωθητική συνθετική ίνα που προφέρει άνεση και ζεστασιά, και η οποία αναπτύχθηκε αρχικά για τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ίνες πλαστικών μπουκαλιών, το εξαιρετικά απαλό υλικό παρέχει επιπλέον διαπνοή, ενώ διατηρεί τη ζεστασιά.

MICHELIN

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Michelin παρέχει αξιόπιστα καινοτόμες λύσεις για ασφάλεια και απόδοση, και έχει αναλάβει να συνδέσει τον άνθρωπο με τη γη υπό οποιεσδήποτε κλιματικές συνθήκες. Σε μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του βιομηχανικού προτύπου όσον αφορά το κράτημα και την ανθεκτικότητα, η Michelin και η Camper ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εφαρμόσουν την ασυναγώνιστη εμπειρογνωμοσύνη και τεχνογνωσία τους σε μια νέα γενιά καινοτόμων urban παπουτσιών.